x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Clotilde Armand ANUNȚĂ verificări în Primărie. Vrea să știe dacă sunt persoane trimise în judecată

Clotilde Armand ANUNȚĂ verificări în Primărie. Vrea să știe dacă sunt persoane trimise în judecată

de Alice Petrescu    |    04 Mar 2021   •   15:47
Clotilde Armand ANUNȚĂ verificări în Primărie. Vrea să știe dacă sunt persoane trimise în judecată

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat joi, într-o postare pe Facebook, că a demarat verificări în cadrul instituției pentru a afla dacă mai există salariați trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu funcția, precizând că aceștia vor fi suspendați până la soluționarea definitivă a dosarului.

 

Clotilde Armand spune că a trimis tuturor departamentelor din primăria sectorului1, o adresă prin care li se cere să comunice dacă sunt angajați trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu statutul de funcționar public, infracțiuni prevăzute de Codul Administrativ.

„Spun asta pentru că ieri am aflat întâmplător despre un angajat al primăriei trimis în judecată pentru evaziune fiscală și spălare de bani – fapte incompatibile cu funcția deținută. Astăzi l-am suspendat din funcție până la soluționarea definitivă a dosarului și așa voi face cu toți angajații trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu funcția publică”, a scris Armand pe Facebook.

În urmă cu două zile, Armand a anunțat, tot pe Facebook, suspendarea din funcție a doi directori de la Administrația Domeniului Public, care au fost trimiși în judecată în urmă cu trei ani pentru luare de mită și mărturie mincinoasă.

„Cei doi directori de la ADP Sector 1 trimiși în judecată de DNA într-un dosar de corupție, suspendați de mine din funcție, în urmă cu 2 zile, și-au luat brusc concediu medical după ce au aflat decizia mea. Aștept să le văd adeverințele și cine este medicul care le-a semnat”, a completat primarul.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand