x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Codrin Ștefănescu, despre Liviu Dragnea: Se simte abandonat, uitat, neglijat

Codrin Ștefănescu, despre Liviu Dragnea: Se simte abandonat, uitat, neglijat

04 Feb 2021   •   17:45
Codrin Ștefănescu, despre Liviu Dragnea: Se simte abandonat, uitat, neglijat
Sursa foto: DIANA OROS

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a scris, pe contul său de Facebook, că Liviu Dragnea „se simte abandonat, uitat, neglijat”. De asemenea, acesta a oferit și o adresă de la închisoare celor care ar vrea să îi scrie.

„Am promis că vă țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sănătatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus aseară, la telefon, că nu trebuie să cedeze în fața sistemului!", a scris Codrin Ștefănescu.

De asemenea, Codrin Ștefănescu scrie că Liviu Dragnea „nu e scos la muncă, desi are o hotărâre judecătorească în sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplică nici o lege în cee ace-l privește”.

„Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā! Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā!”, mai afirmă Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la trei ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

×
Subiecte în articol: codrin Ştefănescu liviu dragnea