x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Codrin Ștefănescu, despre Liviu Dragnea: Suntem îngijorați, nu i se dă dreptul să dea un telefon

Codrin Ștefănescu, despre Liviu Dragnea: Suntem îngijorați, nu i se dă dreptul să dea un telefon

13 Dec 2020   •   19:30
Codrin Ștefănescu, despre Liviu Dragnea: Suntem îngijorați, nu i se dă dreptul să dea un telefon
Sursa foto: DIANA OROS

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că apropiații lui Liviu Dragnea sunt îngrijorați pentru că fostului lider social-democrat nu i se dă voie să dea un telefon familiei.

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat, duminică seara, pe Facebook, că apropiații lui Liviu Dragnea nu mai pot lua legătura cu el.

„Vreau sa vā anunț cā Liviu Dragnea a fost internat! Este suspect de Covid! Deși nu a fost scos la muncā in ultimele luni, deși a fost izolat in camerā in mod abuziv! Povestea e scurtā: dupā ce avocații au obținut in instantā decizia de a fi trimis la muncā, dupā abuzul constant la care a fost supus, i s-a cerut un test anti-covid. A ieșit pozitiv, inexplicabil in situația izolārii sale, apoi a fost trimis și internat la spitalul penitenciarului Jilava! Adicā mutat imediat! Nu putem lua legāturā cu el de ieri, nu i se dā dreptul sā dea un telefon familiei, nu știm exact situația lui actualā!”, a scris Ștefănescu pe rețeaua de socializare.

El a declarat, pentru MEDIAFAX, că ultima dată a vorbit cu Liviu Dragnea în urmă cu două zile și a anunțat că avocatul fostului lider al PSD a cerut explicații de la Administrația Națională a Penitenciarelor.

„A fost dus la Spitalul Jilava, unde este plin de Covid, a fost pus în cameră cu mai mulți bolnavi. (...) Vreau să îl văd acasă, în viață”, a spus Ștefănescu.

„Două persoane custodiate de Penitenciarul București-Rahova au fost confirmate pozitiv SARS-CoV-2 și s-a dispus transferarea acestora la Penitenciarul-Spital București-Jilava”, a anunțat duminică seara Administrația Națională a Penitenciarilor (ANP).

Surse oficiale au confirmat, pentru MEDIAFAX, că una dintre cele două persoane este Liviu Dragnea, fost lider al PSD.

Ambele persoane sunt asimptomatice, a mai anunțat ANP.

(sursa: Mediafax)

×