x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Consilier al premierului Ludovic Orban și fost șef ANAF: Eu sunt împotriva educației sexuale în școli

Consilier al premierului Ludovic Orban și fost șef ANAF: Eu sunt împotriva educației sexuale în școli

04 Iun 2020   •   14:35
Consilier al premierului Ludovic Orban și fost șef ANAF: Eu sunt împotriva educației sexuale în școli
Sursa foto: Hepta

Sebastian Bodu, consilier al premierul Ludovic Orban şi fost șef al ANAF, se arată împotriva predării educației sexuale în școli, susținând că elevii deja au cunoștiințe despre contracepție și sex protejat, iar profesorii nu mai au ce să-i învețe, scrie Antena 3.

"Eu sunt împotriva educației sexuale în școli. Da, ar putea să învețe despre contracepție și sex protejat. Dar oare nu știu deja asta? E cineva naiv să creadă că adolescenții nu au auzit de prezervative? Și atunci ce ar putea să le spună în plus "profesorii" de educație sexuală? Cumva că "genul" e doar un construct social și că e mișto să treci de la un sex la altul? Nu ajunge că avem SNSPA", a scris Sebastian Bodu, miercuri, pe Facebook.

Camera Deputaţilor a votat proiectul privind educaţia sexuală în şcoli, cu modificări, materia urmând a se numi "educaţie sanitară", nu sexuală și va fi predată doar cu acordul părinților.

×