x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Construcții ilegale și mașini pe plajă. Amenzi de peste 600.000 de lei

Construcții ilegale și mașini pe plajă. Amenzi de peste 600.000 de lei

13 Iul 2021   •   19:30
Construcții ilegale și mașini pe plajă. Amenzi de peste 600.000 de lei

Inspectorii de la Apele Române Dobrogea-Litoral (ARDL) au aplicat de la începutul anului amenzi de peste 600.000 de lei pe plajele dintre Năvodari și Vama Veche.

De la începutul anului, inspectorii de la Apele Romane Dobrogea-Litoral au făcut 772 de controale și au aplicat amenzi în valoare de 632.000 de lei. De asemenea, inspectorii au impus 1.293 de măsuri pentru remedierea deficiențelor constatate. Numai în ultimele două săptămâni au fost făcute 277 de controale și s-au dat amenzi de 471.000 de lei.

Au fost sancționați atât operatorii de plaje, cât și turiștii.

Au fost date amenzi pentru construcții ilegale pe plajă, circulația cu mașinile pe plajă, nerespectarea distanței de 5 metri între linia țărmului și șezlonguri, nerespectarea numărului minim de recipiente pentru colectarea gunoiului pe sectoarele de plajă închiriate, amplasarea de beach-baruri în locuri nereglementate contractual și extinderea nepermisă a beach-barurilor.

Inspectorii ARDL anunță că vor monitoriza atent toate operațiunile derulate pe plajă pe toată perioada sezonului estival.

Mediafax

×