x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Coordonatorul campaniei de vaccinare anunță o posibilă accelerare a etapelor

Coordonatorul campaniei de vaccinare anunță o posibilă accelerare a etapelor

10 Ian 2021   •   22:05
Coordonatorul campaniei de vaccinare anunță o posibilă accelerare a etapelor
Sursa foto: Lucian Alecu

Campania de vaccinare anti-COVID-19 ar putea fi accelerată, în condițiile în care a demarat înaintea termeenului din decembrie, iar după 15 ianuarie se va intra în etapa a doua, a anunțat duminică, la Antena 3, coordonatorul campaniei, Valeriu Gheorghiță.

„Din a doua jumătate a lunii ianuarie, după 15, vom începe vaccinarea persoanelor din etapa a doua, începând cu beneficiarii care se află internaţi în centrele medico-sociale, continuând cu persoanele care au insuficienţă renală cronică în stadiul de hemodializă”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

Gheorghiță spune că în prezent sistemul de programare merge bine, dar că în prima perioadă eu existat desinconizări față de activitatea centrelor de vaccinare, pentru că multe dintre acestea au început activitatea după 4 ianuarie. Luni va fi publicată lista persoanelor cu boli cronice care intră în etapa a doua a campaniei.

„Pentru persoanele care nu au reuşit să-şi facă programare sunt operaţionalizate serviciile de call-center din fiecare judeţ, în care personalul este instruit încât să poată rezolva orice problemă care rezidă din programare, atât pentru persoanele juridice cât şi pentru persoanele fizice din prima etapă a strategiei de vaccinare”, a spus coordonatorul.

(sursa: Mediafax)

×