x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copil de 11 ani, dispărut de acasă. Autoritățile din județul Prahova solicită ajutorul populației

Copil de 11 ani, dispărut de acasă. Autoritățile din județul Prahova solicită ajutorul populației

05 Iun 2021   •   08:47
Copil de 11 ani, dispărut de acasă. Autoritățile din județul Prahova solicită ajutorul populației
Sursa foto: Hepta

Un copil de 11 ani a plecat vineri din casa bunicii sale din Slănic și nu a mai revenit. Femeia a anunțat autoritățile, iar acestea au declanșat o acțiune de căutare.

Incidentul s-a produs vineri, în orașul Slănic din județul Prahova. Copilul care este din Plopeni a plecat din casa bunicii sale și nu a revenit. Femeia a sunat la Poliție.

„La data de 4 iunie, în jurul orei 03:20, polițiștii din cadrul poliției oraşului Slănic au fost sesizați de către o femeie despre faptul că nepotul său, Constantin Alexandru Duță, în vârstă de 11 ani, domiciliat în Plopeni, a plecat în mod voluntar de la domiciliu fără a se mai întoarce. Semnalmente: înălţime de aproximativ 140 cm, greutate 40Kg, ten alb, ochi căprui, păr blond tuns scurt, constituţie atletică. Vestimentație: hanorac albastru deschis, pantaloni blue-jeans albastru închis, pantofi sport albaştri cu dungi laterale albe”, au anunțat reprezentanții Poliției Prahova.

Polițiștii cer ajutorul populației. Persoanele care dețin informații ce pot duce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copil disparut