x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Coronavirus. Primul mall din București care se închide

Coronavirus. Primul mall din București care se închide

20 Mar 2020   •   11:57
Coronavirus. Primul mall din București care se închide
Sursa foto: DIANA OROS

Băneasa Shopping City anunţă suspendarea temporară a activităţii comerciale pentru a proteja comunitatea, clienţii, retailerii precum şi angajaţii de răspândirea COVID-19.

Atfel, centrul comercial devine primul mall din România care îşi întrerupe voluntar activitatea în contextul pandemiei actuale. Pe pieţele externe decizia închiderii mallurilor a fost luată de autorităţi.

„Este o situaţie fără precedent pentru noi. În toată activitatea noastră nu am fost nevoiţi să luăm o decizie similară, însă evenimentele recente şi momentele dificile cu care societatea se confruntă, ne obligă la responsabilitate”, spune Arthur Popa, CEO al Băneasa Shopping City. „Este decizia noastră voluntară să dispunem suspendarea temporară a centrului comercial, în perioada 23 martie-16 aprilie 2020 sau până când starea de urgenţă instaurată de autorităţi va fi ridicată”.

Excepţie de la măsură face hypermarketul Carrefour, care va avea program ca şi până acum, între orele 08.00-22.00 şi farmaciile care vor avea program de funcţionare normal, între orele 10.00-22.00.

www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: baneasa shopping city