x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De ce a încercat un fost deţinut să intre prin efracţie în penitenciar, la doar două zile după eliberare

De ce a încercat un fost deţinut să intre prin efracţie în penitenciar, la doar două zile după eliberare

27 Ian 2016   •   22:15
De ce a încercat un fost deţinut să intre prin efracţie în penitenciar, la doar două zile după eliberare
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Un fost deţinut în penitenciarul din Focşani a fost prins în timp ce încerca să intre prin efracţie, sărind gardul, în incinta respectivei instituţii unde fusese încarcerat şi din care fusese eliberat condiţionat doar în urmă cu două zile.

Constantin Mădălin Drăghici, în vârstă de 42 de ani, "a escaladat gardul împrejmuitor al grădinii agrozootehnice a Penitenciarului Focşani", dar "a fost observat de agentul supraveghetor din cadrul Secţiei cu regim deschis, care a efectuat şi somaţiile necesare", a declarat, miercuri, subcomisar Georgeta Gură, purtător de cuvânt al penitenciarului din Focşani.

Imediat după ce a fost reţinut, bărbatul a mărturisit, spre surpriza anchetatorilor cazului, că ar fi vrut să revină în incinta penitenciarului pentru a-i duce un telefon mobil unui "fost coleg de suferinţă" din celula pe care o părăsise doar cu două zile în urmă.

Constantin Mădălin Drăghici ajunsese după gratii la penitenciarul Focşani după ce judecătorii din Ploieşti îl condamnaseră la opt ani de închisoare. Magistraţii de la Judecătoria Focşani au admis cererea de eliberare condiţionată a bărbatului pe 18 ianuarie. Pentru că nu a existat contestaţie în termenul fixat de instanţa de judecată, acesta a fost eliberat din penitenciar, de care i s-a făcut dor, însă, după doar două zile.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: inchisoare penitenciar eliberare