x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De la 1 iulie, prețul gazelor naturale se liberalizează

De la 1 iulie, prețul gazelor naturale se liberalizează

11 Mai 2020   •   15:43
De la 1 iulie, prețul gazelor naturale se liberalizează

 De la 1 iulie, prețul gazelor naturale nu va mai fi stabilit de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei, ci se va forma liber, reflectând condițiile din piață, iar consumatorii vor putea să aleagă oferta care corespunde cel mai bine nevoilor loc, arată un comunicat E.ON.

Clienții E.ON care au la acest moment un contract reglementat vor primi o ofertă pe parcursul lunilor mai și iunie, odată cu factura. Furnizarea gazelor naturale este garantată și după 1 iulie în baza contractelor existente, în cazul în care clienții nu optează până la finalul lunii iunie pentru una din ofertele din piața liberă.

Totodată prețul gazelor naturale care a fost redus încă din luna aprilie, va rămâne stabil și este cel mai mic preț din oferta curentă a companiei pentru clienții casnici din piața liberă, dă asigurări compania.

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu format din circa 3,1 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gaze naturale pret