x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DGASMB va asigura 10.000 de sticle de apă îmbuteliată participanţilor la mitingul din Piaţa Victoriei

DGASMB va asigura 10.000 de sticle de apă îmbuteliată participanţilor la mitingul din Piaţa Victoriei

09 Aug 2019   •   19:15
DGASMB va asigura 10.000 de sticle de apă îmbuteliată participanţilor la mitingul din Piaţa Victoriei

Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti va asigura 10.000 de sticle cu apă îmbuteliată şi 4.000 de litri de apă potabilă pentru participanţii la mitingul de sâmbătă din Piaţa Victoriei, a informat Primăria Capitalei.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut vineri, la sediul Municipalităţii, o întâlnire cu Tomescu Tommy Joul, reprezentantul Grupului de Acţiune Civică Diaspora pentru România, asociaţie care organizează manifestaţia din 10 august din Piaţa Victoriei.

La întâlnire au mai participat viceprimarul Aurelian Bădescu - reprezentantul primarului general în Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice, Sorin Chiriţă - administratorul public al municipiului Bucureşti, Daniel Răşică - şeful Poliţiei Locale din Capitală, directori şi consilieri personali ai primarului general.

Întâlnirea a avut ca scop stabilirea măsurilor necesare pentru ca manifestaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă pentru participanţi.

"Astfel, întrucât în Capitală se anunţă temperaturi ridicate, organizatorul a solicitat ca Primăria Capitalei să pună la dispoziţie apă potabilă pentru participanţi. Primarul general a aprobat această cerinţă, DGASMB urmând să asigure 10.000 de sticle de apă îmbuteliată (pet) şi 4.000 de litri de apă potabilă. De asemenea, Primăria Capitalei va pune la dispoziţie şi 100 de toalete ecologice, amplasate în zonă", se arată în comunicat.

Conform PMB, manifestaţia a primit aprobare de la Primăria Capitalei pentru un număr de aproximativ 250.000 de persoane.

În perioada 8 - 11 august sunt aprobate, în Bucureşti, în zone centrale, un număr de 17 evenimente şi adunări publice.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: prostest Bucureşti