x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorii Penitenciarului Târgu Jiu, suspendaţi din funcţii

Directorii Penitenciarului Târgu Jiu, suspendaţi din funcţii

11 Oct 2011   •   06:39
Directorii Penitenciarului Târgu Jiu, suspendaţi din funcţii

Cazul cadourilor de lux pentru detinutii de la Penitenciarul Targu Jiu se lasa cu schimbari la varf. Cei doi directori impotriva carora a fost inceputa urmarirea penala au fost suspendati din functii.

Directorul Penitenciarului Targu Jiu, Constantin Bala, va ocupa postul detinut anterior, acela de sef de tura la unitatea penitenciara din Craiova, anunta RTv. Dan Lazaroiu, fost director adjunct pentru educatie si asistenta psihosociala, a fost pus la dispozitia Penitenciarului Pelendava Dolj, unde a lucrat in trecut.

Ancheta DNA vizeaza cheltuirea nejustificata a unor fonduri europene, dupa ce peste 80 de detinuti au primit cadouri de lux in valoare totala de aproape 100.000 de lei.

Detinutii au primit pantofi de sport de firma, in valoare de 945 de lei perechea sau treninguri de peste 180 de lei bucata. Nu au fost insa singurele daruri pe care le-au primit puscariasii. Reprezentantii inchisorii le-au mai dat pelerine de ploaie, cizme de cauciuc ori genti de voiaj, obiecte inutile pentru cei aflati in spatele gratiilor.

×