x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE. Salvamontiștii au ajuns la victimele surprinse de avalanșă în Bucegi

UPDATE. Salvamontiștii au ajuns la victimele surprinse de avalanșă în Bucegi

23 Ian 2021   •   16:49
UPDATE. Salvamontiștii au ajuns la victimele surprinse de avalanșă în Bucegi

UPDATE. Salvamontiștii au ajuns la cele două turiste care au fost surprinse de avalanșă în masivul Bucegi, una dintre ele fiind posibil să aibă traumatism de bazin sau de coloană, notează Mediafax.

Potrivit Salvamont România, salvatorii montani au ajuns în ambele locații unde se aflau persoanele surprinse de avalanșă.

Este vorba de două tinere.

Una dintre ele nu are probleme medicale, iar pentru cea de-a doua există suspiciunea unui traumatism de bazin sau coloană.

O a doua echipă de salvamontiști a plecat din Râșnov pentru a sprijini retragerea salvatorilor cu cele două persoane din munte.

Avalanșa produsă în masivul Bucegi, sub vârful Țigănești, a prins două persoane dintre care una cel puțin a reușit să se salveze, iar cea de-a doua a fost surprinsă sub zăpadă.

Știre inițială. Doi turiști au fost surprinși de avalanșă, sâmbătă, în masivul Bucegi, sub vârful Țigănești. Salvamontiștii care intervin spun că sunt șanse ca cele două persoane să fie în viață.

Avalanșa produsă în masivul Bucegi, sub vârful Țigănești, a prins două persoane dintre care una cel puțin a reușit să se salveze iar cea de-a doua se pare că este surprinsă sub zăpadă, spun salvamontiștii.

Informațiile sunt incerte la ora transmiterii știrii, dar există varianta ca ambele persoane să fie în viață, dar să nu se poată vedea sau contacta.

O echipă de salvamontiști din Râșnov se îndreaptă către locul evenimentului.

În zonă a fost alertat și elicopterul, dar, din păcate, în zona nu sunt condiții de zbor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: turişti Bucegi avalansa varful tiganesti