x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu în presa românească. A murit înainte de a împlini 40 de ani și a lăsat în urmă doi copii

Doliu în presa românească. A murit înainte de a împlini 40 de ani și a lăsat în urmă doi copii

15 Apr 2020   •   11:50
Doliu în presa românească. A murit înainte de a împlini 40 de ani și a lăsat în urmă doi copii
Sursa foto: Facebook

Doliu în presa din România. Alexandra Dobrescu (Năstase), jurnalistă în cadrul Adevărul Holding, a murit înainte de a împlini 40 de ani, după o luptă lungă cu o boală incurabilă.

Alexandra a muncit de acasă până în ultima zi de viață și a lăsat în urmă 2 copii, care nu vor înțelege momentan de ce mama lor nu mai le este alături.

 

"Cu adânc regret și nespusă durere, colectivul redacțional al ziarului Click! (...) anunță trecerea în neființă a colegei Alexandra Dobrescu. Înmormântarea are loc miercuri, 15 aprilie, începând cu ora 14.00, la cimitirul Glina din județul Ilfov. Sincere și profunde condoleanțe familiei îndoliate! Acesta ar fi fost un clasic mesaj de adio, pe care Alexandra nu ni l-ar fi iertat niciodată. Pentru că Alexandra a fost dincolo de orice tipar, dincolo de orice conformism, dincolo de cuvinte.

Alexandra își cumpărase luna trecută un ceas nou. Mare și roz. Mare - ca să încapă în el toate planurile ei uriașe, roz - pentru că așa era ea. Timpul pentru Alexandra se măsura în clipe petrecute cu copiii ei, în ore de bucurie alături de colegi, în zile pline de adrenalină la redacție.

Timpul Alexandrei avea alt sens, căci altfel nu ne explicăm cum au încăput în el atâția prieteni, atâtea planuri, atâtea știri, atâtea drumuri, atât de multe melodii și povești, atâtea pâini de casă frământate și coapte perfect, atâtea filme cu pop-corn, o mulțime de rochii superbe, atâtea glume și zâmbete infinite.

Ce n-a încăput însă în timpul Alexandrei au fost cuvintele "nu pot", "nu mai pot", "nu vreau", "nu mai vreau", "am obosit", "nu merg", "nu fac", "nu sun".

Iată cum se descria Alexandra, într-un scurt CV:

"Jurnalist cu aproape două decenii de experiență în mass-media, a lucrat din primul an de facultate în televiziune și presa scrisă, rămânând în cele din urmă în redacția de ziar și, ulterior, îmbunățățind conținutul online, atât de mult căutat și ușor de accesat în prezent, indiferent de oră, de pe un simplu telefon mobil, tabletă sau laptop. Mereu gata pentru breaking news, a furnizat cititorilor fideli de știri calde informații obiective, care să-i ajute să înțeleagă dimensiunea evenimentelor. De la domenii precum politic, social, administrație locală, turism și economic – financiar a continuat cu partea de monden, descoperind lumea sclipitoare a showbiz-ului și a evenimentelor mondene", potrivit click.ro.

 

×