x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două cluburi din Mamaia au fost închise temporar de Protecția Consumatorilor

Două cluburi din Mamaia au fost închise temporar de Protecția Consumatorilor

24 Iul 2020   •   12:07
Două cluburi din Mamaia au fost închise temporar de Protecția Consumatorilor

Două cluburi din stațiunea Mamaia au fost închise temporar, iar administratorii au fost amendați cu 20.000 de lei, respective 12.000 de lei, pentru mai multe nereguli descoperite de comisarii Protecției Consumatorilor, au informat, vineri, reprezentanți ANPC. 

„Trei dintre cluburi au primit amenzi, două oprirea temporară a activităţii. Neregulile ţin de partea de bucătărie, partea de igienă (...), barurile erau într-o stare deplorabilă şi nu se păstra distanţa la mese. Dacă îşi pun la punct toate neregulile constatate ieri, se pot redeschide.”, a spus, în cadrul unei conferințe de presă, vicepreședintele ANPC, Valentina Veronica Mitran Piticu. 

ANPC a făcut verificări în mai multe stațiuni de pe litoral. 

„Cele mai importante abateri sunt: comercializarea îngheţatei cu data limită de consum depăşită, comercializarea preparatelor culinare cu etichete care indică data de preparare 21 sau 22 iulie deşi ieri eram în 23, comercializarea preparatelor culinare fără etichete, utilizarea sosurilor de producţie proprie păstrate în recipienţi reutilizaţi de băutură răcoritoare, utilizarea de cuţite neprofesionale, utilizarea bureţilor de sârmă, lipsa de informare cu privire la produsele preparate care provin din produse decongelate, (...), lipsa coşurilor de gunoi cu acţionare la picior, existenţa muştelor, lipsa dotărilor cu aparate împotriva insectelor", a mai declarat Valentina Veronica Mitran Piticu.
 

×