x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două focare de coronavirus în județul Prahova. Peste 40 de persoane, confirmate cu COVID-19

Două focare de coronavirus în județul Prahova. Peste 40 de persoane, confirmate cu COVID-19

29 Iul 2020   •   15:04
Două focare de coronavirus în județul Prahova. Peste 40 de persoane, confirmate cu COVID-19

Peste 40 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, în ultimele două zile, la un spital de psihiatrie și la o fabrică din județul Prahova. Dintre cele 40 de persoane, 34 sunt muncitori ai fabricii, iar 13 sunt angajați ai spitalului de psihiatrie.

Astfel, dintre cei 180 de angajați ai Neptun S.A, 34 au fost diagnosticați ca fiind infectați cu noul coronavirus, a transmis Prefectura Prahova.

„Conform informațiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova, a mai fost identificat un focar la o societate de pe raza judeţului. Dintre cele 180 de persoane angajate aici, 34 au avut rezultate pozitive, motiv pentru care conducerea firmei a luat deja o serie de măsuri, comunicate şi DSP Prahova. A fost redusă, temporar, capacitatea de producţie ca urmare a scoaterii din activitate atât a personalului depistat pozitiv, cât şi a contacţilor direcţi. Totodată, a fost realizată şi dezinfecţia generală a unităţii respective” anunţă, miercuri Prefectura Prahova. 

Al doilea focar de COVID-19 din județul Prahova a fost confirmat, marți, la Spitalul de Psihiatrie de la Voila, unde 13 angajați au fost depistați cu noul coronavirus.

×
Subiecte în articol: prahova coronavirus Covid-19