x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două persoane aflate la protestul din Piața Victoriei, duse la audieri și sancționate

Două persoane aflate la protestul din Piața Victoriei, duse la audieri și sancționate

14 Iul 2020   •   20:39
Două persoane aflate la protestul din Piața Victoriei, duse la audieri și sancționate

Două persoane aflate, marți seara, la protestul din Piața Victoriei, au fost duse la audieri și sancționate, după ce au refuzat să se legitimeze, anunță Jandarmeria București.

„Două persoane dintre participanți au refuzat să se legitimeze la solicitarea jandarmilor și, conform prevederilor legale, au fost conduși la secția de poliție pentru identificare și sancționare. Facem precizarea că, în această perioadă, din rațiuni de sănătate publică și conform legii, organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri sunt interzise”, precizează sursa citată.

Jandarmeria Capitalei recomandă tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale și să nu participe la astfel de evenimente.

Câteva zeci de persoane protestează marți seara, pentru a treia zi consecutiv, în Piața Victoriei din Capitală, față de măsurile de restricție din proiectul Guvernului, aflat la vot în Senat, în ceea ce privește prevenirea răspândirii coronavirusului.

Bucureștenii nu poartă măști de protecție și nu respectă distanțarea socială.

Protestatarii scandează „Libertate, libertate”, „Jos dictatura”, „Nu ne este frică”, „Opriți legea”.

Ei au steaguri tricolore și bannere cu mesaje precum „Fără carantinare”, „Jos dictatura PNL”, „Nu ne temem de bau-bau. COVID sau gripă?”.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: protest piata victoriei