x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dramă pentru Lucian Sânmărtean. Tatăl său a fost răpus de o boală necruțătoare. „ A fost punctul meu de sprijin în momentele grele ale vieții mele”

Dramă pentru Lucian Sânmărtean. Tatăl său a fost răpus de o boală necruțătoare. „ A fost punctul meu de sprijin în momentele grele ale vieții mele”

21 Sep 2021   •   16:46
Dramă pentru Lucian Sânmărtean. Tatăl său a fost răpus de o boală necruțătoare. „ A fost punctul meu de sprijin în momentele grele ale vieții mele”
Sursa foto: Hepta

Tatăl fostului mare fotbalist Lucian Sânmărtean (41 de ani) a murit. Anunțul a fost făcut de Sânmărtean pe pagina sa de Facebook. Acesta susține că tatăl său s-a luptat cu o boală cruntă în ultimii ani, dar că și-a dorit să reziste până să îl vadă jucând la cel mai înalt nivel pe fiul său.

 

„Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele potrivite acum când ființa cea mai dragă mie a plecat pentru totdeauna dintre noi. De azi înainte îl voi căuta doar în inima mea, singurul loc de unde nu va pleca niciodată. A fost punctul meu de sprijin în momentele grele ale vieții mele, a fost omul care a crezut necondiționat în potențialul meu și deși nimeni nu-i mai dădea nici o șansă să trăiască, fiind grav bolnav, s-a „încăpățânat” să trăiască pentru a-și vedea visul împlinit: „Lucian trebuie să ajungi cel mai bun fotbalist!”.

Da, tată am ajuns cel mai bun și m-am bucurat enorm că nu te-am dezamăgit. Cuvintele sunt de prisos, ele se rezumă doar la tristețe și durere, si numai Dumnezeu ne poate ajuta să înțelegem că drumul tău s-a oprit aici.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!” scrie Sânmărtean pe pagina sa.

Lucian Sânmărtean s-a retras din cariera de jucător profesionist de fotbal pe 1 iulie 2018, de la FC Voluntari. Pe parcursul carierei, fostul mijlocaș central a evoluat pentru Al Taawoun, Pandurii Târgu Jiu, Ittigad, FCSB, Vaslui, Gloria Bistrița, FC Utrecht și Panathinaikos.

 

 

×
Subiecte în articol: lucian sanmartean