x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dumitru Costin: Să lase vrăjelile şi manipularea pe care o fac

Dumitru Costin: Să lase vrăjelile şi manipularea pe care o fac

16 Feb 2011   •   12:14
Dumitru Costin: Să lase vrăjelile şi manipularea pe care o fac

Preşedintele BNS, Dumitru Costin, a declarat că el şi-a depus declaraţia de avere şi că stă la dispoziţia ANI. În cazul în care se va dovedi că nu este un "mincinos şi un infractor", va da ANI în judecată.

"Să lase vrăjelile şi manipularea pe care o fac. Dacă vor să fie corecţi şi să facă investigaţii corecte până la final, s-ar putea să vadă foarte mulţi politicieni legaţi de sistemul vamal din România", a precizat Dumitru Costin la Realitatea TV.

"Cereţi să vi se pună la dispoziţie numele celor care din 1990 şi până în prezent au ocupat funcţii în sistemul vamal. O să vedeţi că fiecare schuimbare politică a adus în proprorţie de peste 90% schimbări în aparat. Au fost aduşi noi oameni care au răspuns comenzilor pentru care au fost aduşi acolo", a completat acesta.

Dumitru Costin a menţionat că şi-a depus la timp declaraţia de avere, însă, "în ceea ce mă priveşte, le stau la dispoziţie celor de la ANI. Dacă vor dovedi că am fost un mincinos şi un infractor, voi suporta rigorile legii, în caz contrat, îi vor acţiona în judecată", a mai spus liderul de sindicat.

×