x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dustin Diamond, Screech din "Salvați de clopoțel", a murit la 44 de ani

Dustin Diamond, Screech din "Salvați de clopoțel", a murit la 44 de ani

01 Feb 2021   •   21:49
Dustin Diamond, Screech din "Salvați de clopoțel", a murit la 44 de ani
Sursa foto: Hepta

Dustin Diamond, care a jucat rolul lui Screech în comedia populară din anii '90, "Salvați de clopoțel", a murit luni, răpus de cancer pulmonar, a anunțat managerul lui Diamond, Roger Paul. Avea 44 de ani.

Diamond a împărtășit prima dată diagnosticul său de cancer luna trecută. La aceea vreme, managerul său a declarat că starea de sănătate a clientului său era „gravă” și că Diamond era supus unor teste suplimentare la un spital din Florida. A urmat prima sa rundă de chimioterapie câteva zile mai târziu, dar cancerul a fost prea agresiv și trupul său nu a mai rezistat

Dustin Neil Diamond, născut în 7 ianuarie 1977, a fost cunoscut în special pentru rolul său Samuel „Screech” Powers din Salvați de clopoțel. Născut în San Jose, California, Diamond a jucat timp de aproape 13 ani rolul de Screech, fiind identificat de toată lumea cu acest personaj.

În 2006, probabil doritor să atragă atenția presei de scandal, Dustin Diamond și-a regizat propriul sex tape, însă a recunoscut în cele din urmă că a folosit o dublură.

El a stârnit controverse cu cartea sa din 2009 „Behind the Bell”, în care Diamond a împărtășit povești din culise despre filmarea seriei, unele dintre relatările sale fiind mai puțin măgulitoare pentru colegii săi.

×
Subiecte în articol: Screech Dustin Diamond