x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Echipa feminină de gimnastică a Marii Britanii se va pregăti în România, la Oneşti

Echipa feminină de gimnastică a Marii Britanii se va pregăti în România, la Oneşti

de Mediafax    |    12 Aug 2011   •   09:48
Echipa feminină de gimnastică a Marii Britanii se va pregăti în România, la Oneşti

Echipa feminina de gimnastica a Marii Britanii, cu tripla campioana mondiala Elizabeth Tweddle in componenta, se va afla in Romania, la Onesti, pentru un stagiu de pregatire, dar si participarea la Campionatul National pe echipe si al Maestrilor.

Echipele de senioare si junioare ale Marii Britanii se pregatesc intens pentru participarea la Campionatul Mondial din luna octombrie, programul lor incluzand la finalul lunii si un stagiu in Romania. In 25 august, la Sala Polivalenta Nadia Comaneci, din Onesti, vor fi prezente 13 gimnaste britanice, printre care se va numara si Elisabeth Tweddle, tripla campioana mondiala in 2010 si detinatoare a sase medalii de aur europene.

Lotul Marii Britanii este format din urmatoarele sportive: Elizabeth Tweddle, Hannah Whelan, Jennifer Pinches, Danusia Francis, Charlotte Lindsley, Laura Edwards, Rebecca Downie, Kelly Simm, Niamh Rippin, Imogen Cairns, Jocelyn Hunt, Elizabeth Beddoe si Laura Mitchell.

Gimnastele din Marea Britanie vor participa, intre 26-28 august, si la Campionatele Nationale ale echipelor reprezentative de cluburi si Open Sperante si la Campionatul National Individual al Maestrilor, care va avea loc tot la Onesti.

In competitie vor fi inscrisi gimnasti de la cluburile CSS Resita, CSS Sibiu, Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, CSS 7 Dinamo Bucuresti, CSM Lugoj, LPS Bistrita, LPS Arad (la masculin), respectiv SCM Bacau, Dinamo Bucuresti, Steaua Bucuresti, CSS Buzau, CNS Deva, Farul Constanta, CSS Focsani, CSM Onesti, Petrolul Ploiesti, CSS Sibiu (la feminin).

De asemenea, componentii loturilor olimpice ale Romaniei vor concura la Onesti.

×