x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emil Boc a cumpărat morcovi, miere şi must de Ziua Recoltei. Primarul s-a lăudat şi că ştie să ţeasă la război

Emil Boc a cumpărat morcovi, miere şi must de Ziua Recoltei. Primarul s-a lăudat şi că ştie să ţeasă la război

de Mediafax    |    29 Sep 2012   •   13:09
Emil Boc a cumpărat morcovi, miere şi must de Ziua Recoltei. Primarul s-a lăudat şi că ştie să ţeasă la război

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vizitat, sambata, standurile cu legume si fructe amplasate la Sala Sporturilor din oras de Ziua Recoltei, de unde a cumparat morcovi, miere, turta dulce si must, primind din partea unei batrane care tesea o traista din panza.

Emil Boc a cumparat doua kilograme de morcovi de Rasca, turta dulce, miere de albine si o sticla cu must, dupa ce a gustat dintr-un pahar si a laudat calitatea bauturii.

Primarul a platit produsele respective, nefiind de acord sa le primeasca gratis de la agricultorii prezenti la Ziua Recoltei organizata de Primaria Cluj-Napoca.

Boc a primit, insa, o traista din panza de la o femeie in varsta care tesea la un razboi de tesut, explicandu-i acesteia ca si el se pricepe la acest lucru intrucat in copilarie, la Rachitele, mama sa il punea sa o ajute.

"Stiu cum functioneaza, care sunt itele, cum se baga fuiorul si cum se apasa pe pedale", a spus primarul Clujului.

El a precizat ca Ziua Recoltei este o actiune foarte reusita, toate gospodinele avand ocazia sa gaseasca la preturi bune produse specifice de toamna.

"Sunt producatori autentici care vand produse naturale, nu artificiale ca din supermarketuri, si sunt romanesti. E o modalitate de a ne sustine productia locala, pe cei care realizeaza produse sanatoase, mai bune decat cele din supermarketuri, care pe dinafara stralucesc, dar pe dinauntru sunt pline de chimicale", a afirmat Boc.

Acesta a adaugat ca va veni si cu sotia sa, Oana, pentru a face cumparaturi de toamna.

"Dansa este seful casei pe aceasta componenta, pentru zacusca, muraturi si alte produse de toamna", a spus primarul Clujului.

La Ziua Recoltei participa, sambata si duminica, zeci de producatori de legume si fructe din judetul Cluj.

×