x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emil Boc, despre situația de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj: Ce s-a întâmplat este inacceptabil

Emil Boc, despre situația de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj: Ce s-a întâmplat este inacceptabil

09 Apr 2020   •   16:35
Emil Boc, despre situația de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj: Ce s-a întâmplat este inacceptabil
Sursa foto: Foto: Facebook

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a afirmat că este inacceptabil ce s-a întâmplat pe Aeroportul din Cluj și că a avut o discuție cu mai mulți reprezentanți ai autorităților statului în acest sens.

”Ce s-a întâmplat  e inacceptabil. Am avut o discuție foarte dură cu mai mulți reprezentanți ai autorităților statului și am spus un singur lucru: dacă noi, cei aleși, avem responsabilitate în fața cetățenilor și dăm socoteală pentru tot ce se întâmplă în acest oraș, avem și pretenția să fim informați. Nu vom mai accepta, sub  nicio formă, ca asemenea lucruri să se mai întâmple și să fim puși în fața faptului împlinit. Chiar dacă direct n-am niciun fel de competență, totuși, sunt ales de clujeni și am obligația să fac ceea ce trebuie ca orașul să fie în siguranță, oamenii care vin în Cluj să fie în siguranță, dar pentru asta am și pretenția să fiu informat. Vă asigur că acest lucru nu se va mai întâmpla, ori vor fi demiteri de la talpa țării până la cel din vârful piramidei dacă acest lucru se va mai întâmpla” a declarat primarul Emil Boc la Digi24. 

Aproximativ 2.000 de persoane care pleacă în Germania pentru a munci în agricultură se aflau, joi, pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj. Potrivit imaginilor difuzate de presa locală, oamenii nu respectau nicio regulă de distanțare socială, iar unii dintre ei nu purtau măști și mănuși de protecție.

×
Subiecte în articol: emil boc aeroportul cluj