x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emil Boc, naş la cununia aghiotantului său de la Guvern.

Emil Boc, naş la cununia aghiotantului său de la Guvern.

de Adriana Duţulescu    |    03 Iun 2011   •   09:12
Emil Boc, naş la cununia aghiotantului său de la Guvern.

Mare nunta mare la Guvern. Premierul Emil Boc va fi maine nas de cununie la nunta aghiotantului sau, Marius Buzea. Petrecerea, masa sI dansul vor avea loc, evident, la Palatul Snagov, aflat in administrarea RAAPPS.

Marius Buzea a fost soferul lui Emil Boc la Primaria Cluj-Napoca, dar, odata cu venirea la la Bucuresti, viitorul nas l-a avansat la gradul de secretar personal sI consilier personal al prim-ministrului. La vremea respectiva, Emil Boc a explicat ascensiunea fulminanta a soferului sau in aparatul Guvernului prin faptul ca el "ajuta oamenii care au pornit de jos".

"Lucrez cu el de peste 5 ani la partid, de cand sunt eu intr- o functie publica la PDL. Este un om de incredere, in care am toata increderea posibila. Are o calitate umana extraordinara si este alaturi de mine cand imi este greu", a spus premierul, explicand ca Buzea "are, practic, pozitia de aghiotant personal, dar care nu se ocupa de probleme legate de securitate. Dar este acela care e alaturi de mine tot timpul, imi pregateste vizitele din teritoriu, plecarile din Bucuresti, relatia cu diversele organizatii sau structuri care ma invita, este cel in care am incredere sa-i dau materiale, sa-mi aduca materiale". Dincolo de sarcinile de curier si de sofer, in virtutea licentei sale in Ingineria Produselor Alimentare, Buzea a primit in grija si "componenta administrativa si logistica a pregatirii sedintelor de guvern".

×
Subiecte în articol: nunta guvern emil boc rapps marius buzea