x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fake News: MApN anunță că de la Otopeni nu decolează către Ucraina zeci de avioane încărcate cu arme

Fake News: MApN anunță că de la Otopeni nu decolează către Ucraina zeci de avioane încărcate cu arme

12 Apr 2021   •   20:38
Fake News: MApN anunță că de la Otopeni nu decolează către Ucraina zeci de avioane încărcate cu arme
Sursa foto: Hepta

MApN anunță că de la aeroportul Otopeni nu decolează zeci de avioane către Ucraina încărcate cu armament și trupe. Precizarea apare, după ce pe rețelele de socializare s-a răspândit această informație.

MApN anunță că din România nu se transferă armament și trupe către Ucraina, pe cale aeriană. Reprezentanții ministerului îi roagă pe cetățeni să se informeze din surse oficiale și să nu distribuie mesaje pe care nu le pot verifica.

„Vă semnalăm o știre falsă care este distribuită pe rețelele de socializare. Informațiile din această postare nu au nicio legătură cu realitatea, titlul postării este: Trafic militar uriaș pe Otopeni. Reiterăm îndemnul de a vă informa din surse oficiale. Nu uitaţi, puterea stă în cei mulţi. În lupta cu dezinformarea, puterea stă şi în fiecare dintre noi. Nu redistribuiţi informaţii fără o minimă verificare”, au scris pe Facebook reprezentanții MApN.

Mesajul s-a răspândit pe rețelele de socializare.

„Trafic militar uriaș pe Otopeni. Zeci de avioane militare decolează de ieri de pe Otopeni cu destinația Ucraina. Se transferă la greu echipament militar și probabil trupe”, scrie în mesajul care circulă pe Facebook.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dezmințire mapn