x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Familia Regală a României petrece Crăciunul și Anul Nou la Săvârșin

Familia Regală a României petrece Crăciunul și Anul Nou la Săvârșin

20 Dec 2020   •   19:30
Familia Regală a României petrece Crăciunul și Anul Nou la Săvârșin
Sursa foto: antena1

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu se vor afla la Săvârșin de Crăciun și Anul Nou, alături de Alteța Sa Regală Principesa Sofia.

Programul public al Familiei Regale a României, va fi restrâns, anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou, în contextul pandemiei de coronavirus.

Astfel, marți, la ora 12, Majestatea Sa Margareta, însoțită de Principesa Sofia, va oferi spitalului din Săvârșin saltele și echipamente pentru paturi, precum și un punct de spălătorie. Donația va fi făcută în aer liber, în perimetrul din fața spitalului.

În aceeași zi, la ora 12.30, în Satul Regal, Majestatea Sa și Principele Radu vor oferi daruri de Crăciun angajaților de la Castelul Regal și de la Ocolul Silvic din Săvârșin. Vor fi prezenți primarul localității, Ioan Vodicean și preotul paroh, Călin Mădăluță.

Miercuri, de la ora 12, Majestatea Sa Margareta, însoțită de Principesa Sofia, va oferi daruri familiilor nevoiașe din Săvârșin.

Deși în fiecare an, Majestatea Sa obișnuia să prezinte presei bradul din Salonul mare al Castelului și masa de Crăciun din Sufrageria mare, anul acesta vor fi puse la dispoziție imaginile cu pregătirile de Crăciun filmate în interiorul Castelului.

În Ajunul Crăciunului va fi transmis mesajul de Crăciun al Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei.

Familia Regală a transmis că va petrece privat restul zilelor de Crăciun și Revelionul, la Castelul Săvârșin.

 

×
Subiecte în articol: familia regala a romaniei craciun