x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiica unei femei infectate cu coronavirus a continuat să meargă la școală până ieri

Fiica unei femei infectate cu coronavirus a continuat să meargă la școală până ieri

11 Mar 2020   •   14:03
Fiica unei femei infectate cu coronavirus a continuat să meargă la școală până ieri
Sursa foto: Lucian Alecu

Fiica unei femei infectate cu coronavirus a continuat să meargă la școală inclusiv ieri, când autoritățile au anunțat că au decis să suspende cursurile în toate unitățile de învățământ din țară, scrie Antena 3, care citează Libertatea.

Jurnaliștii de la Libertatea au intrat în posesia unui document prin care Școala Gimnazială nr. 56 din Capitală anunță că fiica unei femei infectate cu coronavirus, care învață la clasa I C, a fost la școală până ieri, iar femeia n-a anunțat că este suspectă ori că a fost testată pozitiv.

Femeia este una dintre cele două persoane întoarse din Israel pe 29 februarie.

Școala anunță prin acest document că 22 de copii au intrat în contact direct cu fiica ei, care a fost la cursuri inclusiv ieri, 10 martie. Mai mult, în aceeași sală, pe cealaltă tură, învață alți 33 de elevi, iar micuța a frecventat un after-school aflat pe aceeași stradă.

„Documentul este veridic. Știm că mama este internată la Spitalul Matei Balș din Capitală, iar, în acest moment, se fac testele pentru a se stabili dacă și fiica a luat infecția de la mama ei”, au confirmat reprezentanții Școli nr. 56, contactați telefonic de Libertatea.

×
Subiecte în articol: coronavirus