x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Firea: Blocul în care funcționează Club A intră în consolidare

Firea: Blocul în care funcționează Club A intră în consolidare

20 Iul 2020   •   11:24
Firea: Blocul în care funcționează Club A intră în consolidare
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că blocul în care funcționează Club A intră în consolidare.

„Cine nu își aduce aminte de Club A - cel mai vechi și cunoscut club studențesc din Europa, unde s-au lansat numeroase trupe rock și underground. De Club A, înființat în 1969, se leagă tinerețea multora dintre noi. Din păcate, clădirea din Centrul Vechi este foarte afectată de vreme și are nevoie de consolidare, pentru a nu mai fi pericol public. Am început această lucrare mult-așteptată! Locatarii sunt în curs de relocare.”, a anunțat Gabriela Firea, pe contul său de Facebook.

Potrivit primarului general al Capitalei, ultima expertiză din anul 2018 a confirmat că imobilul cu 40 de apartamente este pericol public, încadrat în clasa I de risc seismic.

În urma procedurii de achiziție publică pentru proiectare și execuție a lucrării realizată prin SICAP, contractual a fost semnat cu un antreprenor privat.

De asemenea, Gabriela Firea a mai precizat că Administrația Risc Seismic a atribuit prin SICAP alte patru contracte pentru reproiectarea lucrărilor de consolidare pentru imobilele încadrate în clasa I de risc seismic: Bd. Carol I nr. 63, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 32-34, Strada Batiştei nr. 5 şi Calea Victoriei nr. 101.

Cine nu își aduce aminte de Club A - cel mai vechi și cunoscut club studențesc din Europa, unde s-au lansat numeroase...

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 19 iulie 2020
×
Subiecte în articol: gabriela firea consolidare club a