x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea cere testare gratuită pentru toți românii care sunt contacti direcți sau indirecți

Gabriela Firea cere testare gratuită pentru toți românii care sunt contacti direcți sau indirecți

19 Noi 2020   •   10:26
Gabriela Firea cere testare gratuită pentru toți românii care sunt contacti direcți sau indirecți
Sursa foto: Lucian Alecu

Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, cere testare gratuită pentru toți românii care sunt contacti direcți sau indirecți: „Acum, la cerere, se testează doar contra cost. Nu este normal! Cu toții plătesc asigurări”.

„Cerem testare gratuită pentru toți românii care sunt contacti direcți sau indirecți. Acum, la cerere, se testează doar contra cost. Nu este normal! Cu toții plătesc asigurări! Programul gratuit de testare pe care l-am implementat în București să fie extins de către guvern în toată țară. Solicităm un Pact pentru sănătate absolut necesar pentru a ieși cu bine din pandemie”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea afirmă că singură soluție corectă este asumarea acestui pact pentru sănătate, care să le să garanteze românilor că indiferent de cine va veni la conducerea țării, viața românilor, sănătatea lor, vor fi prioritate absolută.

„Refuzul acestui pact, încremenirea în poziția unui simplu agent electoral al PNL, înseamnă că Iohannis are mâinile pătate cu sângele celor peste 9 mii de români morți de COVID”, adaugă Firea.

 

×
Subiecte în articol: gabriela firea