x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Firea despre atacul armat de pe Champs Elysees: Trebuie să fim solidari

Firea despre atacul armat de pe Champs Elysees: Trebuie să fim solidari

21 Apr 2017   •   10:14
Firea despre atacul armat de pe Champs Elysees: Trebuie să fim solidari

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a subliniat vineri că este nevoie de solidaritate în faţa unor atacuri precum cel produs pe bulevardul parizian Champs Elysees. 

"Un nou atentat. De data aceasta la Paris, pe Champs Elysees. Astfel de ştiri, pe cât de terifiante, tind să devină rubrici permanente în jurnalele tv. Depinde doar de noi ca acest fenomen să nu se generalizeze. Pentru asta trebuie să fim solidari în faţa unor astfel de atacuri şi să le condamnăm cu fermitate. Trebuie să realizăm că lucrurile pe care le avem de apărat sunt mult mai importante decât cele care ne despart în viaţa de zi cu zi", a scris Firea, pe Facebook. 

Un poliţist şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost răniţi joi seară în cursul unui schimb de focuri pe celebrul bulevard Champs-Elysees din Paris, agresorul fiind împuşcat. 

"Cu puţin înainte de ora 21,00 (19,00 GMT), o maşină s-a oprit în dreptul unui vehicul al poliţiei (...), un bărbat a coborât din maşină, a deschis focul cu o armă automată asupra maşinii de poliţie, a ucis un poliţist şi a încercat să fugă căutând să ia ca ţintă alţi poliţişti", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Pierre-Henry Brandet.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: firea atac armat champs elysees franta