x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Firea, despre Iohannis: Părtinitor până la Dumnezeu și înapoi

Firea, despre Iohannis: Părtinitor până la Dumnezeu și înapoi

de Alice Petrescu    |    29 Ian 2021   •   14:51
Firea, despre Iohannis: Părtinitor până la Dumnezeu și înapoi
Sursa foto: PSD

Tragedia de la Institutul Balș nu este un episod izolat, susține prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea, care critică poziția președintelui Klaus Iohannis: „Nici măcar nu-i mustră. De demisie nici vorbă. Părtinitor până la Dumnezeu și înapoi”.

Fostul primar general al Capitalei îi acuză pe guvernanți că „doar s-au bătut pe funcții și interese, sub paravanul pandemiei. Câte spitale mai trebuie să ardă pentru ca acest Guvern să facă ceva, pentru ca astfel de tragedii să nu se mai repete”, scrie Gabriela Firea pe pagina sa de facebook.

„Au murit prea mulți români din cauza unor incompetenți! Trebuie să spunem stop! Ajunge! Guvernele de dreapta conduc tara de un an si 3 luni. Nu de ieri...Sunt direct și nemijlocit responsabile pentru tragediile repetate din domeniul Sănătății care puteau fi evitate, dacă se luau măsurile necesare. Niciunul dintre marii șefi responsabili din sistemul de sănătate, în frunte cu ministrul Vlad Voiculescu, nu se mai poate disculpa. Demisia sau demiterea se impun, nu doar ca măsură morală, ci și ca imperativ social”, afirmă Firea.

Gabriela Firea prezintă lista spitalelor care au luat foc în ultimele 3 luni:

o 22 noiembrie - Spitalul CFR Cluj
o 4 decembrie -Spitalul Judetean Tg Mures
o 25 decembrie – Spitalul de Psihiatrie Socola
o 2 ianuarie – Spitalul Municipal Roman
o 5 ianuarie – Spitalul Gătaia, Timis, secția suport Covid
o 29 ianuarie – Institutul Matei Bals

„PS:Am așteptat cuminte reacția președintelui. A venit. Și a plecat. Exact cum a venit. Doar a bifat. Totul e ok. Felicită salvatorii. Guvernanții de aproape un an și jumatate pot dormi linistiți în continuare. Nici măcar nu-i mustră. De demisie nici vorbă. Părtinitor până la Dumnezeu și înapoi”, conchide Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: gabriela firea