x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Firea îl atacă pe Nicușor Dan: Primarul general al Capitalei blochează proiecte!

Firea îl atacă pe Nicușor Dan: Primarul general al Capitalei blochează proiecte!

21 Apr 2021   •   20:24
Firea îl atacă pe Nicușor Dan: Primarul general al Capitalei blochează proiecte!
Sursa foto: Lucian Alecu

Senatorul Gabriela Firea îl atacă pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. S-a ajuns la o situație incredibilă în București, Primarul General este obligat de o instanță de judecată, printr-o decizie definitivă, să ducă la capăt o licitație publică, susține Firea.

Senatorul PSD Gabriela Firea susține că primarul Capitalei blochează intenționat proiectele începute de ea. „Ce ghinion pe bucureșteni să fie conduși de un primar care și-a făcut un scop din a bloca proiecte”, spune Firea care oferă ca exemplu licitația pentru tramvaie.

„S-a ajuns la o situație incredibilă în București: Primarul General este obligat de o instanță de judecată, printr-o decizie definitivă, să ducă la capăt o licitație publică. Mai bine spus, un judecător a decis că în Capitală este nevoie de tramvaie, nu cum a stabilit actualul edil. NIMICușor Dan a cerut anularea licitației pentru tramvaie românești, fără motive întemeiate. Singurul motiv a fost că licitația a fost organizată pe când eu conduceam Primăria Capitalei. Nu aș vrea să cred că a fost un motiv și faptul că aceste tramvaie sunt produse de o firmă din Pașcani și nu de compania de la Arad”, scrie în mesajul postat pe Facebook de parlamentarul PSD.

Gabriela Firea mai vorbește și de alte proiecte despre care susține că sunt blocate cu intenție.

„Pasajul de la Doamna Ghica stă blocat de aproape o jumătate de an! E haos în trafic în principalul punct de ieșire/intrare în Bucuresti dinspre E85. Să nu mai vorbesc de sutele de muncitori care au lucrat acolo și nu au primit salariile. La fel este și în Prelungirea Ghencea, poate chiar mai rău. Toată lumea a arătat cu degetul lucrările în ritm de melc de la pasajul Domnești, dar se poate ca fix lucrarea primăriei să rămână în urmă. Să nu mai spun de blocurile de locuințe sociale din zona respectivă, unde se bate pasul pe loc”, susține Firea pe rețeaua de socializare.

Gabriela Firea îl mai critica pe Nicușor Dan pentru că nu a fost aprobat bugetul Primăriei pe anul în curs.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea