x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Cîțu dorește creșterea capacității de vaccinare în lunile aprilie și mai 2021

Florin Cîțu dorește creșterea capacității de vaccinare în lunile aprilie și mai 2021

08 Apr 2021   •   17:49
Florin Cîțu dorește creșterea capacității de vaccinare în lunile aprilie și mai 2021
Sursa foto: Lucian Alecu

Creșterea capacității de vaccinare în lunile aprilie și mai, precum și stabilizarea situației epidemiologice, sunt necesare pentru revenirea la normalitate, potrivit premierului Florin Cîțu. 

"Fie că vorbim despre investitori cu capital românesc sau străin, mediul privat este partener de încredere în acest efort comun de a depăşi cu bine pandemia, prin imunizarea populaţiei şi respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Stabilizarea situaţiei epidemiologice şi creşterea capacităţii de vaccinare în lunile aprilie şi mai sunt premise clare şi sigure că treptat putem să învingem acest virus", a scris prim-ministrul, pe Facebook.

Totodată, acesta mai precizat că nu vor crește taxele și impozitele în acest an. 

Pentru a limita răspândirea coronavirusului și a redeschide economia, reprezentanții HORECA și investitorii străini au prezentat propuneri.

"Este o bornă pe care o aşteptăm cu încredere şi o pregătim cu mare responsabilitate. Este vital să protejăm sănătatea oamenilor, este esenţial să menţinem economia sănătoasă. Iar pentru însănătoşirea economiei româneşti este nevoie să susţinem investiţiile publice şi private, inclusiv prin continuarea măsurilor începute în cursul anului 2020 prin care am salvat locuri de muncă, să restructurăm companiile de stat şi să digitalizăm sectorul public", a subliniat Cîţu.

 

×