x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Focar de coronavirus la ISU Prahova. 10 pompieri sunt infectați. 123 de persoane izolate

Focar de coronavirus la ISU Prahova. 10 pompieri sunt infectați. 123 de persoane izolate

14 Iun 2020   •   14:27
Focar de coronavirus la ISU Prahova. 10 pompieri sunt infectați. 123 de persoane izolate

Un alt pompier de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova a fost confirmat cu coronavirus. Numărul total de persoane infectate a ajuns la zece. Peste 123 de angajaţi au fost testaţi şi izolaţi în subunităţi sau la domiciliu până la aflarea rezultatelor.

Pompierii din tura de serviciu de vineri a Detaşamentului Câmpina şi cei de la Garda de Intervenţie Băicoi şi Punctul de Lucru Plopeni se află în izolare la subunităţi. Ceilalţi pompieri din turele libere, inclusiv Băicoi şi Plopeni, se află în izolare la domiciliu împreună cu familiile.

"Pentru asigurarea intervenţiei au fost dislocate două autospeciale de stingere din Ploieşti în subunităţi temporare de intervenţie amenajate la Câmpina şi Băicoi - zona Canton. Acestea sunt încadrate cu echipaje din detaşamentele de pompieri din Ploieşti. În acest fel putem să asigurăm raionul de intervenţie al Subunităţii de Pompieri din Câmpina fără a avea repercusiuni asupra timpului de răspuns la misiuni şi intervenţii", arată ISU Prahova.

În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Prahova au fost confirmate 10 noi cazuri de infectare cu virusul COVID-19, numărul total al cazurilor ajungând la 153.

La secţiile ATI din cadrul Spitalului Municipal Câmpina şi Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti se află două persoane confirmate cu COVID-19. Una dintre acestea este în stare gravă, fiind ventilată mecanic, transmite Prefectura Prahova. 

×
Subiecte în articol: covid 19 pompier coronavirus