x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul lider al clanului Duduianu a murit în penitenciar

Fostul lider al clanului Duduianu a murit în penitenciar

02 Dec 2020   •   08:52
Fostul lider al clanului Duduianu a murit în penitenciar

Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, liderul clanului interlop Duduianu din Capitală, a murit în Penitenciarul Mioveni. Potrivit Antena 3, Nicolae Duduianu a murit, noaptea trecută, în urma unui infarct.

În vârstă de 77 de ani, Nicolae Duduianu se afla în închisoare unde îşi executa o pedeapsă pentru tentativă de omor.

În urmă cu aproximativ un an și jumătate Nicolae Duduianu lovea cu mașina un bărbat care traversa pe verde la intersecția Străzii Buzoieni cu Calea Rahovei. Incidentul s-a petrecut pe 7 februarie 2019, anul acesta interlopul fiind condamnat la închisoare.

Inițial, dosarul a fost instrumentat de polițiștii Brigăzii Rutiere, dar la scurt timp după vizionarea imaginilor din trafic și audierea martorilor s-a constat că Pian Senior a lovit pietonul cu intenție, cazul trecând drept tentativă de omor.

Așa se face că ancheta a fost preluată de Serviciul Omoruri, mai ales că șoferul, Nicolae Duduianu, a fugit de la locul faptei. Se pare că interlopul ar fi vrut să treacă pe roșu, însă a intrat în conflict cu pietonul care nu s-ar fi dat la o parte și chiar i-a dat cu piciorul în mașină.

La începutul lunii august, fiul său, Emi Pian, a fost omorât de un rival din clanul Rinu. Interlopul din Giulești a fost înjunghiat în noaptea de 3 spre 4 august de un tânăr de 27 de ani cu care se certase din cauza unui joc de barbut. Emi Pian a murit la spital, la scurt timp după ce a ajuns pe mâna medicilor, decesul fiind notat în jurul orei 5:00.

×
Subiecte în articol: nicolae duduianu Emi Pian