x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea: Asfaltăm Prelungirea Ghencea

Gabriela Firea: Asfaltăm Prelungirea Ghencea

24 Iun 2020   •   14:39
Gabriela Firea: Asfaltăm Prelungirea Ghencea
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat un clip video din care reiese că se asfaltează Prelungirea Ghencea. „Voi reacționa mereu în fața minciunii”, a spus ea, după ce fostul consilier general Ciprian Ciucu acuzase abandonarea acestui șantier.

 

 

„Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Un proiect așteptat de 20 de ani de locuitorii de zonă este o realitate! Fix astăzi, un reprezentant al opoziției minte! Un politician din , care a abandonat postul în care l-au trimis bucureștenii pentru o funcție guvernamentală, spune că pe acest șantier nu se lucrează. Ei bine, imaginile vorbesc de la sine și vă las pe dumneavoastră să trageți concluziile! Las faptele să vorbească, dar voi reacționa mereu în fața minciunii”, a scris pe Facbook Gabriela Firea.

Ea precizează că la proiectul de Supralărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea lucrează Trustul de Clădiri Metropolitane și Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje, iar dirigenția de șantier este asigurată de Compania Municipală Dezvoltare Durabilă.

 

„Șantierul a început în toamna anului trecut și trebuie să fie gata anul viitor. Costul total al lucrărilor se ridică la 122 de milioane de euro. Finalizarea Pasajului de la Domnești, lucrare a Ministerului Transporturilor, este vitală pentru modernizarea acestei artere de circulație. Lărgirea executată de Primăria Capitalei se termină cu aproximativ 500 de metri înainte de Centura București, la solicitarea Ministerului Transporturilor. Primăria Capitalei a pus la dispoziția CNAIR, încă din anul 2018, toată documentația proiectului de lărgire”, a conchis primarul general al Capitalei.

 

Fostul consilier general Ciprian Ciucu postase fotografii din care reieșea că șantierul din Prelungirea Ghencea este abandonat.

„Stilul acesta de a minți oamenii e fabulos. PSD/Firea deschide șantiere ca să arate, chipurile, că muncesc. Apoi le lasă așa cu anii. Așa a făcut și la pasajul Doamna Ghica, așa fac acum și la Prelungirea Ghencea. Dă comunicat, pune poze cu santierul, apoi așa rămâne. Aici nu au mai avansat lucrările de atunci. Oamenii rămân cu șantierul, cu praful. Bașca, e o mare minciună, lucrările sunt doar pe un ciot, nu pe toată Prelungirea Ghencea”, a scris pe pagina sa de Facebook Ciucu.

 Mediafax

×
Subiecte în articol: gabriela firea