x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea: Decizie șocantă! Bolnavi cu forme Covid severe vor fi transferați într-un spital fără sectie de ATI!

Gabriela Firea: Decizie șocantă! Bolnavi cu forme Covid severe vor fi transferați într-un spital fără sectie de ATI!

09 Oct 2020   •   10:45
Gabriela Firea: Decizie șocantă! Bolnavi cu forme Covid severe vor fi transferați într-un spital fără sectie de ATI!

Gabriela Firea, primarul în funcție al Capitalei, a anunțat că Guvernul a decis ca spitalul ”Sântul Stelian” din Capitală să fie destinat bolnavilor cu forme medii și grave de Covid-19. Firea susține că acest spital nu are secție de ATI și medicii specializați pe zona de psihiatrie vor fi nevoiți să trateze pacienți Covid.

 

”Citiți si vă cruciti! Decizie șocantă! Bolnavi cu forme Covid severe vor fi transferați într-un spital fără sectie de ATI!! Guvernul a ordonat ca Spitalul Sfantul Stelian din Capitala să fie destinat exclusiv pacientilor Covid cu forme medii si GRAVE! Două observatii :

1. Spitalul Sfantul Stelian NU are sectie de ATI, deci nu poate trata pacienti cu forme severe! La ce îi condamnă guvernul pe acesti bolnavi?

2. Spitalul Sfantul Stelian este Centrul de Evaluare si Tratament a Toxicodependentelor pentru Tineri!! Daa! Ati citit bine!! Adică medici psihiatri vor trebui să trateze infecții virale! Ca si cum ar fi infectionisti, virusologi etc.

Vă dați seama ce incompetență bântuie pe la guvern?”, scrie Gabriela Firea.

 


 

 
×
Subiecte în articol: gabriela firea