x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea, despre masca la orele de sport: OMS nu recomandă masca în activitățile sportive

Gabriela Firea, despre masca la orele de sport: OMS nu recomandă masca în activitățile sportive

10 Mar 2021   •   10:25
Gabriela Firea, despre masca la orele de sport: OMS nu recomandă masca în activitățile sportive
Sursa foto: Lucian Alecu

Senatorul Gabriela Firea susține că masca de protecție nu trebuie să fie purtată de copii în timpul orelor de sport, așa cum recomandă Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Reprezentantul PSD le cere autorităților române să renunțe la această regulă.

Senatorul Gabriela Firea o atacă pe Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății, care susține purtarea măștii.


Senatorul PSD vorbește pe pagina sa de facebook despre OMS care nu recomandă purtarea măștii în timpul activităților sportive.

„Înainte de a face astfel de recomandări, cei de la Ministerul Sănătății ar trebui să se informeze în primul rând de la Organizația Mondială a Sănătății și nu din unele “studii” la care fac referire fără a indica sursele. Sau din capul lor! OMS nu recomandă masca în activitățile sportive! Dimpotrivă, consideră că masca este contraindicată în timpul acestor activități, întrucât se umezește rapid și devine un receptor de viruși și bacterii ce pot genera alte boli infecțioase”, a precizat Firea.

 

×
Subiecte în articol: gabriela firea