x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea susține că a fost ameninţată de fratele lui Nicuşor Dan şi de afaceristul „Câine”!

Gabriela Firea susține că a fost ameninţată de fratele lui Nicuşor Dan şi de afaceristul „Câine”!

15 Sep 2020   •   22:50
Gabriela Firea susține că a fost ameninţată de fratele lui Nicuşor Dan şi de afaceristul „Câine”!
Sursa foto: Lucian Alecu

Gabriela Firea a vorbit la „Sinteza Zilei”, la Antena3, despre posibilul caz de trafic de influenţă în care este implicat contracandidatul său la primăria Capitalei, Nicuşor Dan şi a spus că a fost ameninţată de fratele politicianului susţinut de Alianţa PNL-USR-PLUS. Primarul afirmă că a primit amenințări și din partea  controversatului om de afaceri Mihai Mitrache, pentru care a intervenit Nicuşor Dan la un funcţionar din primăria Sectorului 4, pentru a nu-i fi demolată o terasă construită ilegal.

„Dăm la o parte trecutul şi prezentul domnului Mitrache, dar faptul că a construit ilegal în parc, pe spaţiul verde spune totul. Dăm la o parte traficul de droguri, traficul de persoane, lăsăm cine este domnia sa şi care îmi transmite şi mie acum mesaje de ameninţare, pentru că asta s-a întâmplat azi. Fratele domnului Nicuşor Dan îmi transmite mie mesaje de ameninţare, că o se ocupe el de mine, de familia mea.”, a afirmat Firea.

„Mi-au transmis prin tot felul de interpuşi, «Câinele», domnul «Câine» cum îi spuneţi şi dvs., mi-au transmis că să am grijă că o voi păţi pentru că s-a transmis către presă această înregistrare, cu domnul Dan care face trafic de influenţă la Sectorul 4 şi că voi avea de suferit. Nu este normal să se ajungă la aşa ceva.”, a adăugat primarul Capitalei.

Întrebată de Mihai Gâdea cum a primit mesajele de ameninţare, Gabriela Firea a răspuns: „Mesaje directe, mesaje - Ai grijă că domnul Mitrache are ac de cojocul tău”.

„Voi avea grijă ca în dezbaterea la care tot consideră domnul Dan nu am curaj să vin, o să-i demonstrez că nu am de ce să mă tem şi la dezbaterile de săptămâna viitoare, o să aduc tot ceea ce este necesar şi în susţinerea acestor afirmaţii.”, a mai spus Gabriela Firea.

În aceeaşi emisiune, Gabriela Firea a spus despre Nicuşor Dan: „Cred că sunt lucruri care au scăpat de sub control, au ajuns mult prea departe. În loc de o recunoaştere a situaţiei în care a intrat, a accentuat că este bine ce a făcut, apărând o ilegalitate şi apărând un interlop şi mai mult decât atât, prin persoane astăzi mi s-au transmis ameninţări să nu mai discut despre acest subiect, să nu mai am postări pe Facebook, să nu mai am niciun fel de declaraţie că o să ocupe ei de mine”.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan