x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gheorghe Naghi, patronul Aldis, a murit într-un accident nautic (VIDEO)

Gheorghe Naghi, patronul Aldis, a murit într-un accident nautic (VIDEO)

07 Aug 2011   •   17:36
Gheorghe Naghi, patronul Aldis, a murit într-un accident nautic (VIDEO)

Patronul fabricii de mezeluri Aldis, Gheorghe Naghi, a murit ieri dupa-amiaza intr-un accident pe Dunare. In timp ce Naghi conducea o ambarcatiune cu motor care se deplasa pe Bratul Borcea, dinspre Portul Calarasi catre zona Chiciu, aceasta a iesit de pe luciul apei si a lovit malul.

In salupa, alaturi de Naghi, se afla si sotia lui, Alina. Accidentul s-a produs la intersectia dintre Bratul Borcea si Canalul Siderurgic. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Calarasi, inspector Ramona Tudor, a declarat ca accidentul a fost anuntat prin numarul unic de urgenta 112, iar la fata locului s-au deplasat Serviciul de Ambulanta si Politia, echipajul medical acordand ajutor victimelor.

"Dupa impact, George Naghi si sotia sa au fost aruncati pe malul stang al Bratului Borcea, iar salupa a revenit in apa. Barbatul, de 59 de ani, a decedat, medicii de la ambulanta constatand decesul acestuia, dupa ce au incercat sa-l resusciteze, iar sotia sa a suferit rani si a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi", a spus inspector Ramona Tudor.
Ea a precizat ca salupa era de doua persoane, fiind proprietatea lui George Naghi. Ulterior, sotia lui Gheor­ghe Naghi a fost adusa de un echipaj SMURD la Spitalul de Ur­genta Floreasca din Bucuresti.

Conform cadrelor medicale din Calarasi, femeia, in varsta de 54 de ani, are mai multe fracturi costale, dar este constienta. Prefectul ju­de­tului Calarasi, Emil Musat, a declarat ca in aceasta perioada apele Bratului Borcea al Dunarii sunt destul de scazute si exista multe bancuri de nisip si bolovani care fac dificila circulatia ambarcatiunilor, mai ales daca acestea circula cu viteza.

Anchetatorii iau in calcul mai multe ipoteze privind cauzele accidentului, printre care viteza excesiva sau o suferinta a lui George Naghi care nu i-a mai permis sa controleze ambarcatiunea.
Elena Mitache, redactorul-sef al Observatorului de Calarasi, a declarat la Antena 3 ca se presupune ca Gheor­­ghe Naghi ar fi facut un infarct. "Noi am auzit ca are probleme de sanatate, ca oricare om care munceste foarte mult, dar n-am auzit de nimic foarte grav", a explicat jurnalista.

×