x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ghinea: PSD a ratat dezbaterea PNRR din Parlament. A fost și Ciolacu prezent

Ghinea: PSD a ratat dezbaterea PNRR din Parlament. A fost și Ciolacu prezent

27 Apr 2021   •   17:10
Ghinea: PSD a ratat dezbaterea PNRR din Parlament. A fost și Ciolacu prezent

Dezbaterile pe PNRR cu miniștri, parlamentari, patronate, sindicate, ong-uri și specialiști au avut deja loc în Parlament, afirmă ministrul proiectelor europene, Cristian Ghinea: „Unul dintre acești participanți a fost chiar domnul Ciolacu. Sigur a fost atent pentru că a și pus întrebări”.

„PSD a fost atât de preocupat de dezbaterile pe PNRR încât le-a ratat. Partidul lui Ciolacu cere dezbatere în Parlament pe PNRR cu miniștri, parlamentari, patronate, sindicate, ONG-uri și specialiști. Au făcut și un comunicat frumos de presă. De acord cu propunerea lor, numai că dezbaterile pe PNRR cu miniștri, parlamentari, patronate, sindicate, ong-uri și specialiști au avut deja loc”, transmite Cristian Ghinea.

Ministrul spune că unul dintre acești participanți a fost chiar Marcel Ciolacu, cu care a discutat față în față în Comisia de Afaceri Europene, pe 22 februarie, când a prezentat în premieră, în Parlament, structura actualizată a Planului Național de Redresare și Reziliență.

„Sigur a fost atent pentru că a și pus întrebări. Iar la dezbaterile publice organizate de MIPE au participat președinți de consilii județene, primari de municipii, orașe sau comune, inclusiv de la PSD. Poate ei să-l tragă de mână pe domnul Ciolacu”, adaugă Ghiea.

El precizează că înregistrarea dezbaterilor e pe site la MIPE, „în caz că cineva dorește să le revadă”.

PSD acuză Guvernul Cîțu că „a eșuat lamentabil” în ceea ce privește PNRR și îi cere să prezinte documentul în Parlament: „Câte refuzuri trebuie să își mai ia de la Comisia Europeană ca să înțeleagă că pur și simplu este o temă care îi depășește?!”.

×
Subiecte în articol: Cristian Ghinea