x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali se implică în lupta împotriva COVID-19: „Băi, nu mai faceţi cămăşi! De acum încolo lucraţi non-stop şi faceţi măşti şi halate”

Gigi Becali se implică în lupta împotriva COVID-19: „Băi, nu mai faceţi cămăşi! De acum încolo lucraţi non-stop şi faceţi măşti şi halate”

18 Mar 2020   •   10:02
Gigi Becali se implică în lupta împotriva COVID-19: „Băi, nu mai faceţi cămăşi! De acum încolo lucraţi non-stop şi faceţi măşti şi halate”
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Gigi Becali, finanţatorul FCSB-ului, a decis să se implice în lupta împotriva noului coronavirus. Astfel, Becali a luat legătura cu cea mai mare fabrică de cămăşi din România şi a convins conducerea acesteia să oprească producţia de cămăşi şi să confecţioneze măşti şi halate pentru spitalele din R

Becali le-a propus să confecţioneze zilnic câte 5000 de măşti şi halate pentru spitalele unde sunt trataţi bolnavii de coronavirus.

Becali spune că cei de acolo nu i-au pus niciun adaos şi că trebuie să plătească doar 10%, cât să acopere mâna de lucru şi salariile angajaţilor.

„Am vorbit la cea mai mare mare fabrică de cămăşi din România. Le-am zis: «Băi, nu mai faceţi cămăşi! De acum încolo lucraţi non-stop şi faceţi măşti şi halate. Vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producţia de cămăşi. Spuneau că nu au materiale de măşti. Cum să nu fie? Nu avem nişte petice, nişte materiale?

Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măşti şi halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Vreau să menţionez că cei de acolo nu mi-au pus niciun adaos. Doar 10%, căt costă mâna de lucru şi salariile muncitorilor”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gigi becali