x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Google a șters „din greșeală” mai multe conturi celebre de pe YouTube

Google a șters „din greșeală” mai multe conturi celebre de pe YouTube

18 Feb 2019   •   22:35
Google a șters „din greșeală” mai multe conturi celebre de pe YouTube

Google a dat înapoi după ce a șters „din greșeală” conturile mai multor YouTuberi faimoși pe motivul fals de abuz al copiilor, conform BBC.

Popularii producători de conținut Mystic7, Trainer Tips și Marskman, care au mai mult de 3.5 de milioane de abonați împreună, au fost printre cei care s-au trezit cu conturile șterse după ce au postat videoclipuri în care se jucau Pokemon Go.

Lor li s-a spus că videoclipurile încălcau regulile comunității: „YouTube interzice încărcarea... oricărei activități care sexualizează minorii”.

Billiam Thies a spus pentru BBC că nu doar contul său de YouTube a fost șters, ci întregul cont Google. Această mișcare este considerată o greșeală acum de către Google, care deține YouTube.

„Oamenii de pe Twitter îmi spuneau că nu mai am canal de YouTube”, a spus el. „Dar pentru că nu mai aveam deloc cont Google, nu îmi puteam accesa e-mail-ul pentru a vedea ce s-a întâmplat”.

Nu este deocamdată clar cum atât de mulți oameni și-au pierdut dintr-o eroare conturile, dar toate au fost restaurate după ce internetul a făcut valuri pe rețelele de socializare.

×
Subiecte în articol: youtube google minori regulament