x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grădinițele și școlile care nu sunt secții de votare rămân deschise

Grădinițele și școlile care nu sunt secții de votare rămân deschise

23 Sep 2020   •   11:28
Grădinițele și școlile care nu sunt secții de votare rămân deschise
Sursa foto: Victor Stroe

Școlile și grădinițele care nu sunt secții de votare nu își suspendă de mâine cursurile, a declarat pentru Edupedu.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar București. Roxana Cercel a precizat că orele trec în online, de joi, numai în cazul unităților școlare care organizează secții de votare.

“Doar unitățile școlare care organizează secții de votare suspendă cursurile de joi până marți. Părinții copiilor din grădițele și școlile care nu sunt secții îi duc în continuare la ore pe același program”, a declarat pentru Edupedu.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar București. Roxana Cercel

Potrivit deciziei Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, cursurile se suspendă în zilelele de 24, 25, 28 și 29 septembrie în unitățile în care se organizează secții de votare.

Potrivit surselor Edupedu.ro, regula se menține în toată țara: grădinițele și școlile care nu sunt secții de votare nu își suspendă cursurile la finalul săptămânii și începutul săptămânii viitoare, pentru organizarea procesului de votare. 

×