x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horaţiu Mălăele, confirmat cu COVID-19

Horaţiu Mălăele, confirmat cu COVID-19

25 Sep 2020   •   15:33
Horaţiu Mălăele, confirmat cu COVID-19

Marele actor Horaţiu Mălăele a fost confirmat cu COVID-19. Actorul, în vârstă de 68 de ani, urma să participe la Gala Serilor Filmului Românesc de la Iași, anunță Adevarul.ro

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor Serilor Filmului Românesc, Horațiu Mălăele nu va mai putea fi prezent la Iași în perioada 30 septembrie - 4 octombrie 2020. Ediția care îi este dedicată artistului se va desfășura „în compania mesajelor și cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public”.

„Virusul nu alege - recent, actorul și regizorul Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19. În aceste condiții, spectatorii care îl așteptau la Iași sunt rugați să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă și film, în compania invitaților din program. Biletele achiziționate pentru spectacolul Sunt un orb, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul”, au transmis organizatorii SFR.

Aceștia au mai anunțat că Horațiu Mălăele va veni la Iaşi în viitorul apropiat, „după ce va trece de scenariul infectării cu Covid-19”.

Mălăele a susţinut campania de informare cu privire la riscurile pandemiei, numărăndu-se printre personalităţile care au apărut ţinând foi cu mesajele „#staiacasa” sau „staţi în casă”, alături de Gheorghe Hagi, Cristi Chivu, Gică Popescu, Ilie Năstase, Smiley şi Florin Chilian.

 

×
Subiecte în articol: Horatiu Malaele