x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop luna Mai, cu Mariana Cojocaru. Schimbări neașteptate pentru nativii unor zodii

Horoscop luna Mai, cu Mariana Cojocaru. Schimbări neașteptate pentru nativii unor zodii

30 Apr 2018   •   16:51
Horoscop luna Mai, cu Mariana Cojocaru. Schimbări neașteptate pentru nativii unor zodii
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Horoscop mai. Luna mai debutează cu o Lună plină, deci startul este unul foarte bun.

Se spune că "Luna plină, sufletului îi dă lumină" și pentru că Soarele este în Taur, ne gândim la sufletul pereche, încercăm să-l atragem, avem parte de evenimente care mai de care mai interesant, mai picante.

BERBEC: Nativii aceste zodii au parte de o perioadă foarte bună pentru că acolo este "dar de stele". Aspectele cu Lună plină și cu Soare sunt pe ce-a de-a opta casă a Zodiacului, acolo unde se spune că dăruim și primim. Dăruim și material, dar dăruim chestiuni care țin de suflet, de armonie, de pace.

TAUR: Darul de stele merge și pe Taur. E o perioadă în care aspectele care țin de Lună plină din Scorpion, în opoziție cu Soarele din Taur aduc relații perfecte, sentimentale, relaționale.

GEMENI: Sunt într-o perioadă foarte interesantă, pentru că se ocupă de sănătate, se retrag departe de lumea dezlănțuită.

RAC: Sunt foarte apropiații de prieteni. Relațiile care țin de copii și de prieteni - casa a 11-a cu casa a 5-a sentimentală le dau acestora un start pozitiv din toate punctele de vedere pentru întreaga lună mai.

LEU: Nativii acestei zodii fac casa lună, pentru că e Lună plină. Trebuie să deretice prin casă. Aspectele care sunt de cuadratură pe axa de destin, și la Scorpion și la Taur, îi duce într-o zonă în care lumina lunii pline este un soi de lumină magică. Vise premonitorii, chestiuni pline de mister se derulează în viața lor.

FECIOARĂ: Au parte de o perioadă în care sunt privilegiate comunicarea și regăsirile cu prietenii. Acestea îi vor oferi energie pozitivă.

BALANȚA: Este într-o zonă în care trebuie să se reconecteze la natură, pentru că are nevoie de reechilibrare, de odihnă, de energia care vine în mod deosebit de la Soare.

SCORPION: Funcționează perfect cu iubirile lor spirituale, pentru că există relații deosebite pe axa de destin: Vărsător - Scorpion și Taur cu Leu, zodiile fixe. În rest, se ocupă de aventură, de călătorie, exact ce-și doresc.

SĂGETĂTOR: Unii dintre nativii acestei zodii ar putea avea probleme reale, pot să piardă bani.

CAPRICORN: Din cauza Lunii Negre cu Saturn, nativii aceste zodii au înscrisă o chestiune care ține de adulter.

VĂRSĂTOR: Sunt într-o perioadă bună din toate punctele de vedere, care funcționează și pe carieră, dar și pe viața sentimentală. Au relații perfecte cu Scorpionii, cu Leii și cu Taurii.

PEȘTI: Iubesc acolo unde se găsesc. Unde le vine lor să iubească, acolo se duc, acolo se distrează.

Sursa Antena 3

×
Subiecte în articol: horoscop mariana cojocaru