x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Huidu ar fi cerut transferarea la un spital din Capitală

Huidu ar fi cerut transferarea la un spital din Capitală

17 Oct 2011   •   07:35

Realizatorul TV a cerut transferarea de la Spitalul Judetean Brasov, unde este internat, la o unitate medicala din Capitala, potrivit unor surse medicale citate de Mediafax. Pana in prezent, conducerea Spitalului Judetean Brasov nu a facut nicio declaratie oficiala referitoare la starea lui Huidu si la durata spitalizarii acestuia.

Singurele declaratii ale medicilor legate de Serban Huidu au fost facute duminica. Atunci, directorul SMURD Brasov, Cristina Vecerdi, spunea ca Huidu a suferit un traumatism cranian minor, fara pierderea memoriei si i-a fost facut un exemen tomograf. Ea afirma ca s-a luat decizia ca Huidu sa ramana spitalizat dat fiind protocolul spitalului, care prevede tinerea sub supraveghere in cazul pacientilor cu antecedente neurologice.

Pana in prezet, nici Huidu nu a facut nicio declaratie anchetatorilor, reprezentantii Parchetului si ai Politiei Brasov anuntand, luni dimineata, ca acesta va fi audiat atunci cand medicii vor decide ca este apt, iar starea de sanatate i-o va permite. Pana in prezent, "nu s-a stabilit medical acest lucru", a declarat prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecatoriei Brasov.

Potrivit unor surse medicale, Serban Huidu este internat intr-o rezerva a unitatii medicale, la Sectia de neurologie a Spitalului Judetean Brasov. La aceasta unitate medicala este internata si sotia sa, care se afla la Sectia de ortopedie, dupa ce a suferit o contuzie la glezna si contuzii toracice.

Anchetatorii vor verifica daca realizatorul TV Serban Huidu, care a provocat un accident soldat cu trei morti, avea sau nu dreprul de a conduce, date fiiind problemele medicale pe care le-a avut, a anuntat, luni, prim-procurorul Carmina Reit.

×