x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Igaş: Numirea lui Fătuloiu la Roma, decizia cea mai corectă.

Igaş: Numirea lui Fătuloiu la Roma, decizia cea mai corectă.

18 Mai 2011   •   10:14

Ministrul Administratiei si Internelor, Traina Igas, a declat ca numirea fostului secretar de stat, Dan Valentin Fatuloiu, in functia de atasat de interne la Roma a fost decizia cea mai corecta din toate punctele de vedere, tinand cont de experienta sa in domeniu.

De asemenea, Igas a precizat ca Fatuloiu este ofiter activ, iar atata timp cat nu s-a dovedit ca ar fi comis o infractiune el trebuie sa-si desfasoare activitatea in interiorul Ministerului de Interne conform regulamentelor in vigoare.

"De la schimbarea sa din functie, Dan Valentin Fatuloiu a fost pus la dispozitia ministerului pana recent. Am luat aceasta decizie (de numire a sa in functia de atasat de interne la Roma n.r.) tinand cont de experienta sa in domeniu, inclusiv cea acumulata la New York. Este decizia cea mai corecta din toate punctele de vedere", a declarat ministrul Traian Igas, intr-o conferinta de presa. Igas a adaugat ca sunt multi politisti care ar fi putut sa ocupe acest post, dar ei au alte angajamente ce decurg din activitatea lor in tara.

×