x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Încă două decese, raportate de autorități. În total, 207 români au murit din cauza COVID-19

Încă două decese, raportate de autorități. În total, 207 români au murit din cauza COVID-19

08 Apr 2020   •   11:26
Încă două decese, raportate de autorități. În total, 207 români au murit din cauza COVID-19
Sursa foto: Captura Antena 3

Autoritățile transmit că încă două persoane au murit din cauza infecției cu coronavirus, numărul total al deceselor urcând, miercuri, la 207. Este vorba despre un bărbat de 67 de ani din Hunedoara și despre unul de 63 de ani din Alba, anunță Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit sursei citate, bărbatul s-a prezentat, la 1 aprilie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Brad și a fost internat apoi, în 2 aprilie, în Spitalul Municipal Orăștie.

„Pe data de 6 aprilie a fost transferat în Spitalul Judetean Deva-Secția Boli Infecțioase-ATI, cu diagnosticul Metaplazie mieloidă, diabet zaharat, insuficiență respiratorie”, anunță GCS.

În data de 5 aprilie a venit confirmarea că are COVID-19, iar două zile mai târziu, pe 7 aprilie, el a murit.

Decesul cu numărul 207 este al unui bărbat din județul Alba, în vârstă de 63 de ani.

Boala a debutat tot pe 1 aprilie și el s-a tratat inițial la domiciliu, apoi a fost internat în Spitalul Municipal Blaj cu febră, tuse neproductivă.

„Diagnistic la internare: Pneumonie bilaterală. Insuficiență respiratorie acută, HTA, Obezitate”, arată GCS.

În 5 aprilie, laboratorul DSP Alba a confirmat că are infecție cu noul coronavirus, iar în 8 aprilie el a încetat din viață.

Mediafax

×