x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu într-o clădire a internatului liceului din Caransebeș: doi răniți grav

Incendiu într-o clădire a internatului liceului din Caransebeș: doi răniți grav

06 Sep 2021   •   10:20
Incendiu într-o clădire a internatului liceului din Caransebeș: doi răniți grav

O femeie de 45 de ani și un bărbat de 21 de ani au suferit arsuri grave, luni dimineața, în urma unui incendiu la o clădire dezafectată din incinta internatului Liceului Pedagogic „Traian Doda”, din Caransebeș, județul Caraș-Severin. Femeia, cu arsuri pe 95% din corp, a fost dusă la București

Incendiul a izbucnit luni dimineață, în jurul orei 04.00, într-o clădire dezafectată din incinta internatului Liceului Pedagogic „Traian Doda”, din Caransebeș.

Potrivit ISU Caraș-Severin, incendiul s-a manifestat la casa scării, la intrarea in imobil, unde erau depozitate mai multe deșeuri textile.

În urma incendiului, două persoane, fără adăpost, respectiv o femeie, de aproximativ 45 ani care se afla in interior, și un bărbat, de aproximativ 21 ani, care a ajutat-o să iasă afară, au suferit arsuri grave.

Femeia a a suferit arsuri de gradele II, III și IV pe 95% din suprafața corpului, iar tânărul a suferit arsuri de gradul I la nivelul picioarelor.

Ambele victime au fost transportate la CPU Caransebeș, iar luni dimineața femeia a fost preluată de un elicopter SMURD și transferată la Spitalul de Arși din București.

Cauza probabilă a incendiului a fost, cel mai probabil, o țigară nestinsă.

Au ars și două uși de lemn, un pat și saltele.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu